web log free

Lirik Lagu Vita Alvia – Gemantunge Roso

In Lagu

Lirik Lagu Gemantunge Roso

mung kari angenan, welas hang isun sambang
saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan, bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati

mung kari angenan, welas hang isun sambang
saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan, bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati
gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Vita Alvia Gemantunge Roso mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

author
Author: 
    Lirik Lagu Joget Budak Lawa – Lawa Nie Geng
    Lirik Lagu Joget Budak Lawa – Lawa Nie Geng
    Lirik Lagu Joget Budak Lawa Kenapa ni
    Lirik Lagu Senyuman Manismu – Tomok
    Lirik Lagu Senyuman Manismu – Tomok
    Lirik Lagu Senyuman Manismu Kau membuatkuTidur malam
    Lirik Lagu Erul Samah – Lebih Dari Kata
    Lirik Lagu Erul Samah – Lebih Dari Kata
    Lirik Lagu Lebih Dari Kata (OST Patahnya

    Leave a reply "Lirik Lagu Vita Alvia – Gemantunge Roso"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!