web log free

Lirik Lagu Nella Kharisma – Separo Nyowo

In Lagu

Lirik Lagu Separo Nyowo

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Nella Kharisma Separo Nyowo mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

author
Author: 
    Lirik Lagu Ku Tak Mahu Cinta – Sandra
    Lirik Lagu Ku Tak Mahu Cinta Ku
    Lirik Lagu Sayang – Gamma1
    Lirik Lagu Sayang sayang ada sesuatu yang
    Lirik Lagu Bukan Cinta 1 Atau 2 – Gamma1
    Lirik Lagu Bukan Cinta 1 Atau 2
    Lirik Lagu Aku Mahu Pacaran – Tegar
    Lirik Lagu Aku Mahu Pacaran Aku yang

    Leave a reply "Lirik Lagu Nella Kharisma – Separo Nyowo"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!