web log free

Lirik Lagu Bojoku Ketikung – NDX A.K.A

In Lagu
banner 728x90

Lirik Lagu Bojoku Ketikung

Jangan opo jangan kangkung
Tempe opo tempe koro
Ngopo kok bingung bojoku ditikung
Popo po ora aku ra popo

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncon dewe

[Rap]
Heeee… kowe koncoku sing jarene cs ku
Nanging nyatane ning mburi kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak penake
Paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah manaku tahu
Seakan kau arjuna pada engkau kecu
Ra ngango sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncon dewe

[Rap]
Aaaku kurang opo kok kowe iso tego
Opo ono salah ku terus kowe nikung aku
Opo kudu tak jarno kok aku kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu sik ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol ning utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam mana sangup ku tahan
Neng ngarep kok apikan
Neng mburi kok bajingan

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncon dewe

[Rap]
Yowis sak karepmu nek ngeneki caramu
Yen wis iki dalane aku mung ikhlas wae
Kowe mung tak titeni kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri kau anggap permaisuri
Gek ndang rumat kono
Gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu mikirke tumindakmu
Kok kowe ngragas banget ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncon dewe

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncon dewe

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Bojoku Ketikung NDX A.K.A mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Lelah – Bakhes
    Lirik Lagu “Lelah” dari Bakhes. Lagu ini
    Lirik Lagu 1 Jam Lagi – Zaskia Gotik
    Lirik Lagu “1 Jam Lagi” dari Zaskia
    Lirik Lagu Vita Alvia – Tuluse Welas
    Lirik Lagu “Tuluse Welas” dari Vita Alvia.
    Lirik Lagu Nyanyian Hujan – Agatha Christa
    Lirik Lagu “Nyanyian Hujan” dari Agatha Christa.

    Leave a reply "Lirik Lagu Bojoku Ketikung – NDX A.K.A"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!