web log free

Nining Meida – Tisaprak

In Lagu
banner 728x90

(*)
Tisaprak ngawitan tepang
Hate jadi hariwang
Inggis anjeun teu surti
Da abdi mah nganti-nganti…

(**)
Harepan tinggal lamunan
Anteb dina impian
Anjeun panutan ati
Pasini mikait asih…

Reff:
Kumaha atuh kumaha
Teu wasa abdi balaka
Sok inggis di pulang basa
Tunggara salalawasna…

Back to: (**)
[Interlude]
Back to: (*), (**), Reff, (*)

Anjeun teu surti,
Da abdi mah.. nganti-nganti…

banner 728x90
author
Author: 
    Torete- Moonstar88 – Lirik Dan Terjemahannya
    Torete- Moonstar88 – lirik dan terjemahannya  dalam
    Lirik Lagu Zlata Ognevich Gravity Dan Terjemahannya
    Lirik Lagu Zlata Ognevich Gravity dan terjemahannya

    Leave a reply "Nining Meida – Tisaprak"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!