web log free

Nining Meida – Tisaprak

In Lagu

(*)
Tisaprak ngawitan tepang
Hate jadi hariwang
Inggis anjeun teu surti
Da abdi mah nganti-nganti…

(**)
Harepan tinggal lamunan
Anteb dina impian
Anjeun panutan ati
Pasini mikait asih…

Reff:
Kumaha atuh kumaha
Teu wasa abdi balaka
Sok inggis di pulang basa
Tunggara salalawasna…

Back to: (**)
[Interlude]
Back to: (*), (**), Reff, (*)

Anjeun teu surti,
Da abdi mah.. nganti-nganti…

author
Author: 
    Lirik Lagu Sesuka Hati – Karina Salim
    Lirik Lagu Sesuka Hati Cerita andai bisa
    Lirik Lagu Terlalu Merinduimu – Fikri Jelani
    Lirik Lagu Terlalu Merinduimu… htpp://1liriklaguu.blogspot.com Jika anda
    Mona Latumahina – Paleng Bae – Lirik
    Mona Latumahina – Paleng Bae – Lirik
    Mona Latumahina – Paleng Bae – Lirik
    Lirik Lagu Seujung Kuku – Elvy Sukaesih
    Lirik Lagu Seujung Kuku -… htpp://1liriklaguu.blogspot.com Jika

    Leave a reply "Nining Meida – Tisaprak"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!