web log free

Lirik Lagu Vita Alvia – Manis Tebu (feat. Mahesa)

In mahesa

Lirik Lagu Manis Tebu

kadung disawang nono kesele
ombak segoro uber uberan
semono ugo welas nong riko
sing ono leren lerene

sing siji uwong ngomonge podo
manis tebu mulo kawitane
sun sing kepingin arep mbaleni
cerito hang tau ono

kadung osing percoyo paran hang sun roso
bedelen dodo lan atinisun yoro
riko hang sung angeni sun pujo pujo
hang biso gawe ati iki tentrem

isun bengen ngeloro sing gampang percoyo
omong kosong hang sing ono nyatane
sing usah akeh janji manis ring lambe
isun mung butuh bukti hang nyoto ono

kadung disawang nono kesele
ombak segoro uber uberan
semono ugo welas nong riko
sing ono leren lerene

sing siji uwong ngomonge podo
manis tebu mulo kawitane
sun sing kepingin arep mbaleni
cerito hang tau ono

kadung osing percoyo paran hang sun roso
bedelen dodo lan atinisun yoro
riko hang sung angeni sun pujo pujo
hang biso gawe ati iki tentrem

isun bengen ngeloro sing gampang percoyo
omong kosong hang sing ono nyatane
sing usah akeh janji manis ring lambe
isun mung butuh bukti hang nyoto ono

kadung osing percoyo paran hang sun roso
bedelen dodo lan atinisun yoro
riko hang sung angeni sun pujo pujo
hang biso gawe ati iki tentrem

isun bengen ngeloro sing gampang percoyo
omong kosong hang sing ono nyatane
sing usah akeh janji manis ring lambe
isun mung butuh bukti hang nyoto ono

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Vita Alvia Manis Tebu (feat. Mahesa) mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

author
Author: 
    Lirik Lagu Mergo Sing Ono Maning – Mahesa
    Lirik Lagu Mergo Sing Ono Maning – Mahesa
    Lirik Lagu Mergo Sing Ono Maning mageh
    Lirik Lagu Vita Alvia – Mengapa Dua (feat. Mahesa)
    Lirik Lagu Vita Alvia – Mengapa Dua (feat. Mahesa)
    Lirik Lagu Mengapa Dua mengapa tak semesra
    Lirik Lagu Mahesa – Ojo Nguber Welase
    Lirik Lagu Mahesa – Ojo Nguber Welase
    Lirik Lagu Ojo Nguber Welase sing usah
    Lirik Lagu Mahesa – Sing Direstui (feat. Dewi Cinta)
    Lirik Lagu Mahesa – Sing Direstui (feat. Dewi Cinta)
    Lirik Lagu Sing Direstui sing tego sak

    Leave a reply "Lirik Lagu Vita Alvia – Manis Tebu (feat. Mahesa)"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!