web log free

Lirik Lagu Wulan Viano – Lungset (Remix)

In Lagu
banner 728x90

Lirik Lagu Lungset (Remix)

seprene ku ngenteni
kadung tresno neng jero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki

senadyan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadung ning ati sing tak anti-anti
loro ati iki kowe ngelali

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
gawe cidro suloyo medot janji asmoro

seprene ku ngenteni
kadung tresno neng jero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki

senadyan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadung ning ati sing tak anti-anti
loro ati iki kowe ngelali

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
gawe cidro suloyo medot janji asmoro

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Wulan Viano Lungset (Remix) mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Incoming search terms:

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Jangan Kepo – Cupi Cupita
    Lirik “Jangan Kepo” dari Cupi Cupita. Lagu
    Lirik Lagu Mengerti Perasaanku – Rio Febrian
    Lirik Lagu “Mengerti Perasaanku” dari Rio Febrian.
    Lirik Lagu Mendengar Alam – Naura
    Lirik Lagu “Mendengar Alam” dari Naura. Lagu

    Leave a reply "Lirik Lagu Wulan Viano – Lungset (Remix)"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!