web log free

Lirik Lagu NDX A.K.A – Ngenes Dadi Bojomu (feat. RapX)

In Lagu
banner 728x90

Lirik Lagu Ngenes Dadi Bojomu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi kok mung nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

nemu bojo kowe nggarakno ati letih
kudu piye carane yen kowe mung ngeremehke
dingerteni ora ngerti kok malah nakoni ati
bikin aku frustrasi, marahi stroke dini

aku yo wes wegah kalau terus mengalah
nyawang kowe jengah, nggarahi pengen bubrah
mbok yo mikiri dek opo kekuranganku iki
mbok gawe aku ki …

aku cukup sabar nganti ati sumegar
yen kepengen bubar monggo dipun gelar
dasare aku bosen karo tingkah polahmu
yang tak mau mengerti perasaanku

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso masak pintere mung macak
ngenes temenan aku dadi bojomu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi kok mung nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

nemu bojo kowe nggarakno ati letih
kudu piye carane yen kowe mung ngeremehke
dingerteni ora ngerti kok malah nakoni ati
bikin aku frustrasi, marahi stroke dini

aku yo wes wegah kalau terus mengalah
nyawang kowe jengah, nggarahi pengen bubrah
mbok yo mikiri dek opo kekuranganku iki
mbok gawe aku ki …

aku cukup sabar nganti ati sumegar
yen kepengen bubar monggo dipun gelar
dasare aku bosen karo tingkah polahmu
yang tak mau mengerti perasaanku

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso masak pintere mung macak
ngenes temenan aku dadi bojomu

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu NDX A.K.A Ngenes Dadi Bojomu (feat. RapX) mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Incoming search terms:

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Merana – Rhoma Irama (Rana Duka)
    Lirik Lagu Merana Rhoma… htpp://1liriklaguu.blogspot.com Jika anda
    Lirik Lagu Merana – Julia Perez
    Lirik lagu Merana Julia… htpp://1liriklaguu.blogspot.com Jika anda
    Lirik Lagu Segala Perasaan – Siti Nurhaliza
    Lirik Lagu Segala Perasaan Penyanyi : Dato’
    Lirik Lagu Sedar – Iqmal Haziq
    Lirik Lagu Sedar Penyanyi : Iqmal Haziq

    Leave a reply "Lirik Lagu NDX A.K.A – Ngenes Dadi Bojomu (feat. RapX)"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!