web log free

Lirik Lagu NDX A.K.A – Konco Mesra (feat. RapX)

In Lagu
banner 728x90

Lirik Lagu Konco Mesra

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu NDX A.K.A Konco Mesra (feat. RapX) mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Incoming search terms:

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Biar Saja – DeMeises
    Lirik Lagu “Biar Saja” dari DeMeises. Lagu
    Lirik Lagu Fall In Love – Nominos
    Lirik Lagu “Fall In Love” dari Nominos.
    Terjemahan Lirik Lagu Issues – Julia Michaels
    Terjemahan Lirik Lagu Issues – Julia Michaels
    Lirik Lagu Souljah – Say You Love Me
    Lirik Lagu “Say You Love Me” dari

    Leave a reply "Lirik Lagu NDX A.K.A – Konco Mesra (feat. RapX)"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!