web log free

Lirik Lagu Mahesa – Sayang (Reply)

In Lagu

Lirik Lagu Sayang (Reply)

sayang isun uwis ngerti
hang riko karepi ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertenono isun
welas iki sing kiro luntur

bingung aju kelendi myakne riko biso ngerti
saktemene mung riko hang isun karep nong ati
tapi urip iki sing nyongko dadi gedigi
pungkasane sing pamiti getune ring mburi

sun kependhem sepi
mergani riko ning kono sing tau ngabari
sampek sing sengojo anane ambi wong liyo
ati sing keroso mugo riko biso nompo lilo

saktemen ati iki sing nyulayani janji
amergo kahanan sing ngidini
mugo riko neng kono ngerti hang isun songgo
kejebak tingkah olo

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iki isun sing biso bali

sayang sepurane bae sing biso nepati
janji welas hang suci
sayang lilakno isun iki
mugo riko cepet ulih ganti

sayang isun uwis ngerti
yo hang riko roso ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertinono isun
welas iki sing kiro luntur

bingung aju kelendi myakne riko biso ngerti
saktemene mung riko hang isun karep nong ati
tapi urip iki sing nyongko dadi gedigi
pungkasane sing pamiti getune ring mburi

sun kependhem sepi
mergani riko ning kono sing tau ngabari
sampek sing sengojo anane ambi wong liyo
ati sing keroso mugo riko biso nompo lilo

saktemen ati iki sing nyulayani janji
amergo kahanan sing ngidini
mugo riko neng kono ngerti hang isun songgo
kejebak tingkah olo

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iku isun sing biso bali

sayang sepurane bae sing biso nepati
janji welas hang suci
sayang lilakno isun iki
mugo riko cepet ulih ganti

sayang isun uwis ngerti
yo hang riko roso ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertinono isun
welas iki sing kiro luntur

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iku isun sing biso bali

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Mahesa Sayang (Reply) mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Incoming search terms:

author
Author: 
    Lirik Lagu Body Speak – Rossa
    Lirik “Body Speak” dari Rossa. Lagu single
    Lirik Lagu Tak Lelah – Anuar Zain
    Lirik Lagu Tak Lelah Tak lelah Kau
    Lirik Lagu Yang Tak Pasti – Harz Zakri
    Lirik Lagu Yang Tak Pasti Sejenak terfikir
    Lirik Lagu Percuma – Sabhi Saddi
    Lirik Lagu Percuma Sepertinya kita tak mampu

    Leave a reply "Lirik Lagu Mahesa – Sayang (Reply)"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!