web log free

Lirik Lagu Arif Citenx – Ngenes Dadi Bojomu

In Lagu

Lirik Lagu Ngenes Dadi Bojomu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi gur nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi gur nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo
karepe mung shopping santai sak ben dino
wes ra iso masak pintere mung macak
ngenes temenan urip dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Arif Citenx Ngenes Dadi Bojomu mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

author
Author: 
    Lirik Lagu Taeyeon Why Dan Terjemahannya Indonesia
    Taeyeon Why lirik lagu dan Terjemahannya dalam
    Lirik Lagu Please Forgive Me – Elly Mazlein
    Lirik Lagu Please Forgive Me –  Elly
    Lirik Lagu Dadali-Cinta Yang Tersakiti
    Dadali-Cinta Yang Tersakiti lirik lagu Mungkin ini

    Leave a reply "Lirik Lagu Arif Citenx – Ngenes Dadi Bojomu"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!