web log free

Lirik Lagu Arif Citenx – Ngenes Dadi Bojomu

In Lagu
banner 728x90

Lirik Lagu Ngenes Dadi Bojomu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi gur nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi gur nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo
karepe mung shopping santai sak ben dino
wes ra iso masak pintere mung macak
ngenes temenan urip dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Arif Citenx Ngenes Dadi Bojomu mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Incoming search terms:

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Ku Percaya – Aliff Amierul
    Lirik Lagu Ku Percaya – Aliff… htpp://1liriklaguu.blogspot.com
    Lirik Lagu Attention – Charlie Puth
    Lirik Lagu Attention -… htpp://1liriklaguu.blogspot.com Jika anda
    Dan Band – Tersenyumlah Bintang
    Kutahu kau sayang padaku Dengan kasih yang
    Dan Band – Aku Bukan Musuhmu
    Marahmu yang kian menjadi membuatku tak mengerti

    Leave a reply "Lirik Lagu Arif Citenx – Ngenes Dadi Bojomu"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!