web log free

Lirik Lagu Via Vallen – Emong

In Lagu
banner 728x90

Lirik Lagu Emong

apuwo atin riko koyo ketutup mendung
sing koyo biasane sing koyo hang sulung
nong endi janjine, nong endi sumpahe
opo riko wes luntur welase

sun roso welas iki wes sing keneng dibendung
mergo mung tuwek riko wes ngucap sing nompo
koyo awak iki pastine kegandol isin
koyo koyo riko sing biso sun sanding

isun emong, isun emong
isun emong adoh ambi riko
isun emong, isun emong
isun emong dung sing urip ambi riko

apuwo atin riko koyo ketutup mendung
sing koyo biasane sing koyo hang sulung
nong endi janjine, nong endi sumpahe
opo riko wes luntur welase

sun roso welas iki wes sing keneng dibendung
mergo mung tuwek riko wes ngucap sing nompo
koyo awak iki pastine kegandol isin
koyo koyo riko sing biso sun sanding

isun emong, isun emong
isun emong adoh ambi riko
isun emong, isun emong
isun emong dung sing urip ambi riko

isun emong, isun emong
isun emong adoh ambi riko
isun emong, isun emong
isun emong dung sing urip ambi riko

isun emong, isun emong
isun emong adoh ambi riko
isun emong, isun emong
isun emong dung sing urip ambi riko

isun emong adoh ambi riko
isun emong, isun emong
isun emong dung sing urip ambi riko
isun emong dung sing urip ambi riko

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Via Vallen Emong mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Vita Alvia – Tuluse Welas
    Lirik Lagu “Tuluse Welas” dari Vita Alvia.
    Lirik Lagu Nyanyian Hujan – Agatha Christa
    Lirik Lagu “Nyanyian Hujan” dari Agatha Christa.
    Lirik Lagu Goresan Kepedihan – Fibri Viola
    Lirik Lagu “Goresan Kepedihan” dari Fibri Viola.
    Lirik Lagu Kamu Dan Aku – Dul Jaelani
    Lirik “Kamu Dan Aku” dari Dul Jaelani.

    Leave a reply "Lirik Lagu Via Vallen – Emong"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!