web log free

Lirik Lagu Pendhoza – Pokemon (Pokoke Move On) (feat. Apsari Barbie)

Kutipan Lirik Lagu berbagi informasi mengenai Lirik Lagu Pokemon (Pokoke Move On) (feat. Apsari Barbie) yang dinyanyikan Pendhoza. Simak saja lirik lagu tersebut di bawah ini

Pokemon (Pokoke Move On)

mas aku njaluk sing gede pangapuramu
sejatine aku isih tresno awakmu
tak akoni pancene aku sing kleru
ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

cukup semene wae anggonku ngerasake
ngerasake sliramu sing malah nyepeleke
jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

kangmas dudu atiku gawe gelo atimu
pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

ati iki isih tresno marang sliramu
jembarno pangapuramu kanggo awakku
snajan dirimu bacut cidro lan kejeron
kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on

neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
saben mbengin yawang fotomu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

getun ati iki yen uwes ngapusi
salahmu dewe mergo kowe sing njalari
pancen salah tak akoni aku salah
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

Demikianlah informasi mengenai Lirik Lagu Pendhoza – Pokemon (Pokoke Move On) (feat. Apsari Barbie). Selamat menghafal lirik lagunya dan nantikan update lirik lagu lainnya.

Incoming search terms:

author
Author: 
    Lirik Lagu Ingat Kau Bagus – Pop Shuvit
    Lirik Lagu Ingat Kau Bagus – Pop
    Lirik Lagu Pasti Ada Kamu – Projector Band
    Lirik Lagu Pasti Ada Kamu – Projector
    Lirik Lagu Yang Di Nanti – Hafiz Hamidun
    Lirik Lagu Yang Di Nanti – Hafiz Hamidun
    Lirik Lagu Yang Di Nanti – Hafiz

    Leave a reply "Lirik Lagu Pendhoza – Pokemon (Pokoke Move On) (feat. Apsari Barbie)"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!