web log free

Lirik Lagu Nella Kharisma (ft Dedy Boom) – Lungset

In Lagu
banner 728x90

Kutipan Lirik Lagu berbagi informasi mengenai Lirik Lagu Lungset yang dinyanyikan Nella Kharisma (ft Dedy Boom). Simak saja lirik lagu tersebut di bawah ini

Lungset

Sun sembur esem iki
Masiyo tah udan njero ati
Nono wujute ulihe ngenteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
Tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
Uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
Tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
Uwah janji lan roso

Sepurane yen aku ngeloro atimu
Ngalih janji lan ati ngeliyo
Sepurane yen aku ninggalke sliramu
Sing tak jaluk gur siji
Nggonmu tetep wangi masiyo aku ra ono

Demikianlah informasi mengenai Lirik Lagu Nella Kharisma (ft Dedy Boom) – Lungset. Selamat menghafal lirik lagunya dan nantikan update lirik lagu lainnya.

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Ayo Kerjo – Laoneis Band
    Lirik Lagu “Ayo Kerjo” dari Laoneis Band.
    Lirik Lagu Ya, Kamu – Nosstress
    Lirik Lagu “Ya, Kamu” dari Nosstress. Lagu
    Lirik Lagu Haqiem Rusli – Jatuh Bangun (Feat. Aman Ra)
    Lirik Lagu “Jatuh Bangun” dari Haqiem Rusli
    Lirik Lagu Jangan Marah Marah – Datuk Band
    Lirik Lagu “Jangan Marah Marah” dari Datuk

    Leave a reply "Lirik Lagu Nella Kharisma (ft Dedy Boom) – Lungset"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!