web log free

Lirik Lagu NDX A.K.A – Ati Dudu Kos-Kosan (feat. PJR)

In Lagu

Kutipan Lirik Lagu berbagi informasi mengenai Lirik Lagu Ati Dudu Kos-Kosan (feat. PJR) yang dinyanyikan NDX A.K.A. Simak saja lirik lagu tersebut di bawah ini

Ati Dudu Kos-Kosan

aku ra nyongko bakal ngene akhire
tresnoku nelongso sendu dadine
ra kepikiran dadi remuk atiku
mingset loro neng dodoku

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

kobong isi ati sak bejate janji
loro sing tak rasakke tresno disepeleke
atiku wes kejeron ngelalekke alon-alon
nanging ora iso mergo kebacut tresno

atiki iki nangis, netese koyo grimis
isine roso sayang saiki uwes ilang
aduh dek atiku kelaran

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

Demikianlah informasi mengenai Lirik Lagu NDX A.K.A – Ati Dudu Kos-Kosan (feat. PJR). Selamat menghafal lirik lagunya dan nantikan update lirik lagu lainnya.

author
Author: 
    Lirik Lagu Yovie & Nuno – Tanpa Cinta
    Lirik Lagu Yovie & Nuno – Tanpa Cinta
    Lirik Lagu Tanpa Cinta aku mencintaimu tanpa
    Lirik Lagu Yovie & Nuno – Ironi
    Lirik Lagu Yovie & Nuno – Ironi
    Lirik Lagu Ironi oh mendung membayangijalan kehidupan
    Lirik Lagu Balqees – Tak Rela
    Lirik Lagu Balqees – Tak Rela
    Lirik Lagu Tak Rela terlambat ku sadari

    Leave a reply "Lirik Lagu NDX A.K.A – Ati Dudu Kos-Kosan (feat. PJR)"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!