web log free

Lirik Lagu Mr Nurbayan – Mukidi

In Lagu

Lirik Lagu Mr Nurbayan Mukidi

Mukidi Mukidi
Mukidi aw aw Mukidi

Aku dhuwe konco teko seko ndeso
Jenenge Mukidi Koncone Wakijo
Dhuwe cita-cita pengen ning ibukota
Dadi penyanyi (Dadi penyanyi)

Tampange sing lucu gawe aku ngguyu
Ono-ono wae tingkah lan gayane
Opo maneh yen jogetan
Solahe gol egolan lucu temenan

Wolak walike jaman
Mukidi wis numpak sedan
Ketoke sukses ning adoh paran

Neng dudu mergo nyanyi
Utowo mlebu tipi
Ning Mukidi dadi sopir taksi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Aku dhuwe konco teko seko ndeso
Jenenge Mukidi Koncone Wakijo
Dhuwe cita-cita pengen ning ibukota
Dadi penyanyi (Dadi penyanyi)

Tampange sing lucu gawe aku ngguyu
Ono-ono wae tingkah lan gayane
Opo maneh yen jogetan
Solahe gol egolan lucu temenan

Wolak walike jaman
Mukidi wis numpak sedan
Ketoke sukses ning adoh paran

Neng dudu mergo nyanyi
Utowo mlebu tipi
Ning Mukidi dadi sopir taksi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Mr Nurbayan Mukidi mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

author
Author: 
    Lirik Lagu Teerani – Tulang Rusuk
    Lirik Lagu Teerani – Tulang Rusuk
    Lirik Lagu Tulang Rusuk adam diturunkan ke
    Lirik Lagu Andini – Bukan Lelaki
    Lirik Lagu Andini – Bukan Lelaki
    Lirik Lagu Bukan Lelaki Kau pikir aku
    Lirik Lagu Teerani – Diantara 2 Hati
    Lirik Lagu Teerani – Diantara 2 Hati
    Lirik Lagu Diantara 2 Hati biarkan aku
    Lirik Lagu Remember Of Today – Pergi, Hilang Dan Lupakan
    Lirik Lagu Remember Of Today – Pergi, Hilang Dan Lupakan
    Lirik Lagu Pergi, Hilang Dan Lupakan Dunia

    Leave a reply "Lirik Lagu Mr Nurbayan – Mukidi"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!