web log free

Lirik Lagu Mr Nurbayan – Mukidi

In Lagu

Lirik Lagu Mr Nurbayan Mukidi

Mukidi Mukidi
Mukidi aw aw Mukidi

Aku dhuwe konco teko seko ndeso
Jenenge Mukidi Koncone Wakijo
Dhuwe cita-cita pengen ning ibukota
Dadi penyanyi (Dadi penyanyi)

Tampange sing lucu gawe aku ngguyu
Ono-ono wae tingkah lan gayane
Opo maneh yen jogetan
Solahe gol egolan lucu temenan

Wolak walike jaman
Mukidi wis numpak sedan
Ketoke sukses ning adoh paran

Neng dudu mergo nyanyi
Utowo mlebu tipi
Ning Mukidi dadi sopir taksi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Aku dhuwe konco teko seko ndeso
Jenenge Mukidi Koncone Wakijo
Dhuwe cita-cita pengen ning ibukota
Dadi penyanyi (Dadi penyanyi)

Tampange sing lucu gawe aku ngguyu
Ono-ono wae tingkah lan gayane
Opo maneh yen jogetan
Solahe gol egolan lucu temenan

Wolak walike jaman
Mukidi wis numpak sedan
Ketoke sukses ning adoh paran

Neng dudu mergo nyanyi
Utowo mlebu tipi
Ning Mukidi dadi sopir taksi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Mukidi Mukidi
Mukidi Mukidi
Oww Oww Mukidi

Disclaimer :  Blog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Mr Nurbayan Mukidi mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

author
Author: 
    Lirik Lagu Dekat Tapi Jauh – Forteen
    Lirik Lagu Dekat Tapi Jauh Tidak pernah
    Lirik Lagu Shalalala – Khalifah
    Lirik Lagu Shalalala Disini senang Disana senang
    Lirik Lagu Pujaan Hatiku – Dara The Virgin
    Lirik Lagu Pujaan Hatiku Tak terbayangkan Jika

    Leave a reply "Lirik Lagu Mr Nurbayan – Mukidi"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!