web log free

Lirik Lagu Yusnia Paramitha – Bojo Ketelu Feat Seboel

In Lagu
banner 728x90

Judul: Bojo Ketelu

Aku kepingin dadi kelip kelip lintang
Sing biso ngancani ing sak ben wengimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin
Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno

Wis ojo nelongso wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Wis ojo nelongso wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Nrimo awakmu dadi bojoku
Senadyan bojo ketelu

Aku kepingin dadi cahyane rembulan
Sing iso madhangi petenge atimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin

Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno

Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Nrimo awakmu dadi bojoku
Senadyan bojo ketelu

Aku kepingin dadi cahyane rembulan
Sing iso madhangi petenge atimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Maxime Bouttier – Cinta Putih (OST. BMBP)
    Lirik Lagu Cinta Putih (OST. BMBP) Penyanyi
    Lirik Lagu Kau Ku Cinta – Rulyabii
    Lirik Lagu Kau Ku Cinta Penyanyi :
    Lirik Lagu Senyum Saja – Aisyah Aziz & Haikal Ali
    Lirik Lagu Senyum Saja Penyanyi : Aisyah
    Lirik Lagu Aku Tetap Cinta – Repvblik
    Lirik Lagu Aku Tetap Cinta…. htpp://1liriklaguu.blogspot.com Jika

    Leave a reply "Lirik Lagu Yusnia Paramitha – Bojo Ketelu Feat Seboel"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!