web log free

Lirik Lagu Yusnia Paramitha – Bojo Ketelu Feat Seboel

In Lagu

Judul: Bojo Ketelu

Aku kepingin dadi kelip kelip lintang
Sing biso ngancani ing sak ben wengimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin
Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno

Wis ojo nelongso wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Wis ojo nelongso wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Nrimo awakmu dadi bojoku
Senadyan bojo ketelu

Aku kepingin dadi cahyane rembulan
Sing iso madhangi petenge atimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin

Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno

Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Nrimo awakmu dadi bojoku
Senadyan bojo ketelu

Aku kepingin dadi cahyane rembulan
Sing iso madhangi petenge atimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin

Incoming search terms:

author
Author: 
    Kungpow Chicken – Pendatang Baru (Tak Tahu Malu)
    Aku tak pernah bermain-main dengan seks, tapi
    Kungpow Chicken – Freepass 4 Clubbers
    Sore menjelang malam setelah melalui waktu siang
    Kungpow Chicken – M.I.L.F. (feat. Tante Eva)
    Nggak tau kenapa darimana asalnya,Selera mesumku terhadap
    Kungpow Chicken – Nye… Nye… Nye…
    Sering sudah berulang kali datang ke acara-acara

    Leave a reply "Lirik Lagu Yusnia Paramitha – Bojo Ketelu Feat Seboel"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!