web log free

Lirik Lagu Yusnia Paramitha – Bojo Ketelu Feat Seboel

In Lagu

Judul: Bojo Ketelu

Aku kepingin dadi kelip kelip lintang
Sing biso ngancani ing sak ben wengimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin
Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno

Wis ojo nelongso wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Wis ojo nelongso wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Nrimo awakmu dadi bojoku
Senadyan bojo ketelu

Aku kepingin dadi cahyane rembulan
Sing iso madhangi petenge atimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin

Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno

Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Nrimo awakmu dadi bojoku
Senadyan bojo ketelu

Aku kepingin dadi cahyane rembulan
Sing iso madhangi petenge atimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin

author
Author: 
    Lirik Lagu Ibu Pertiwi – Lagu Anak Indonesia
    Lirik Lagu Ibu Pertiwi – Lagu… htpp://1liriklaguu.blogspot.com
    Lirik Lagu Berpisah Jua – Ziana Zain
    Lirik Lagu Berpisah Jua -… htpp://1liriklaguu.blogspot.com Jika
    Lirik Lagu Gadis Bertudung Putih – May
    Lirik Lagu Gadis Bertudung… htpp://1liriklaguu.blogspot.com Jika anda
    Lirik Lagu Ku Idam Cinta – Miera Yusof
    Lirik Lagu Ku Idam Cinta Seraut wajah

    Leave a reply "Lirik Lagu Yusnia Paramitha – Bojo Ketelu Feat Seboel"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!