web log free

Lirik Lagu Yusnia Paramitha – Bojo Ketelu Feat Seboel

In Lagu
banner 728x90

Judul: Bojo Ketelu

Aku kepingin dadi kelip kelip lintang
Sing biso ngancani ing sak ben wengimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin
Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno

Wis ojo nelongso wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Wis ojo nelongso wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Nrimo awakmu dadi bojoku
Senadyan bojo ketelu

Aku kepingin dadi cahyane rembulan
Sing iso madhangi petenge atimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin

Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno

Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Nrimo awakmu dadi bojoku
Senadyan bojo ketelu

Aku kepingin dadi cahyane rembulan
Sing iso madhangi petenge atimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Holan Di Angan Angan – Dorman Manik
    Lirik Lagu “Holan Di Angan Angan” dari
    Lirik Lagu Tak Berdua – Calvin Jeremy
    Lirik Lagu “Tak Berdua” dari Calvin Jeremy.
    Lirik Lagu Tetap Bertahan – D'wapinz Band
    Lirik Lagu “Tetap Bertahan” dari D’wapinz Band.
    Lirik Lagu Setia Band – K.U.A
    Lirik Lagu “K.U.A” dari Setia Band. Lagu

    Leave a reply "Lirik Lagu Yusnia Paramitha – Bojo Ketelu Feat Seboel"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!