web log free

Lirik Lagu Yusnia Paramitha – Bojo Ketelu Feat Seboel

In Lagu
banner 728x90

Judul: Bojo Ketelu

Aku kepingin dadi kelip kelip lintang
Sing biso ngancani ing sak ben wengimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin
Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno

Wis ojo nelongso wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Wis ojo nelongso wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Nrimo awakmu dadi bojoku
Senadyan bojo ketelu

Aku kepingin dadi cahyane rembulan
Sing iso madhangi petenge atimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin

Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno

Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo
Nrimo awakmu dadi bojoku
Senadyan bojo ketelu

Aku kepingin dadi cahyane rembulan
Sing iso madhangi petenge atimu
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin
Sing mobat-mabit keno silire angin

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Biar Saja – DeMeises
    Lirik Lagu “Biar Saja” dari DeMeises. Lagu
    Lirik Lagu Fall In Love – Nominos
    Lirik Lagu “Fall In Love” dari Nominos.
    Terjemahan Lirik Lagu Issues – Julia Michaels
    Terjemahan Lirik Lagu Issues – Julia Michaels
    Lirik Lagu Souljah – Say You Love Me
    Lirik Lagu “Say You Love Me” dari

    Leave a reply "Lirik Lagu Yusnia Paramitha – Bojo Ketelu Feat Seboel"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!