web log free

Lirik Lagu Sarah Brillian – Kanggo Kowe

In Lagu
banner 728x90

Kutipan Lirik Lagu berbagi informasi mengenai Lirik Lagu Kanggo Kowe yang dinyanyikan Sarah Brillian. Simak saja lirik lagu tersebut di bawah ini

Lirik Lagu Kanggo Kowe

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Demikianlah informasi mengenai Lirik Lagu Sarah Brillian – Kanggo Kowe. Selamat menghafal lirik lagunya dan nantikan update lirik lagu lainnya.

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Holan Di Angan Angan – Dorman Manik
    Lirik Lagu “Holan Di Angan Angan” dari
    Lirik Lagu Tak Berdua – Calvin Jeremy
    Lirik Lagu “Tak Berdua” dari Calvin Jeremy.
    Lirik Lagu Tetap Bertahan – D'wapinz Band
    Lirik Lagu “Tetap Bertahan” dari D’wapinz Band.
    Lirik Lagu Setia Band – K.U.A
    Lirik Lagu “K.U.A” dari Setia Band. Lagu

    Leave a reply "Lirik Lagu Sarah Brillian – Kanggo Kowe"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!