web log free

Lirik Lagu Sarah Brillian – Kanggo Kowe

In Lagu
banner 728x90

Kutipan Lirik Lagu berbagi informasi mengenai Lirik Lagu Kanggo Kowe yang dinyanyikan Sarah Brillian. Simak saja lirik lagu tersebut di bawah ini

Lirik Lagu Kanggo Kowe

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Demikianlah informasi mengenai Lirik Lagu Sarah Brillian – Kanggo Kowe. Selamat menghafal lirik lagunya dan nantikan update lirik lagu lainnya.

Incoming search terms:

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Biar Saja – DeMeises
    Lirik Lagu “Biar Saja” dari DeMeises. Lagu
    Lirik Lagu Fall In Love – Nominos
    Lirik Lagu “Fall In Love” dari Nominos.
    Terjemahan Lirik Lagu Issues – Julia Michaels
    Terjemahan Lirik Lagu Issues – Julia Michaels
    Lirik Lagu Souljah – Say You Love Me
    Lirik Lagu “Say You Love Me” dari

    Leave a reply "Lirik Lagu Sarah Brillian – Kanggo Kowe"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!