web log free

Ora Minggir Tabrak – Kill The DJ X Libertaria

In Lagu

Nggir Ra Minggir TabrakMijil-tuwuh, urip-urup, muksa-patiEsuk-awan, surup-sirep, rina-wengiSaiki, neng kene, ngene, dilakoniSemeleh, kudu gelem, lan nggelemiWiji wutuh, wutah pecah, pecah tuwuh, wiji manehLaku, lakon, dilakoni kanthi semelehObah mamah, mingset nggeget, nyikut nggrawut, ngglethak penakNggir ra minggir tabrak wong urip kudhu tumindakSeconds, minutes, hours, to a dayBorn to life, getting old, die anywayTime never stops, the […]

Incoming search terms:

author
Author: 
    Lirik Lagu Khilafku – Neo Sari
    Lirik Lagu Khilafku khilaf aku khilaf telah
    Lirik Lagu Energi Cinta – Nidji
    Lirik Lagu Energi Cinta betapa dahsyatnya rasa
    Lirik Lagu Katakan Maumu – Randy Pangalila
    Lirik Lagu Katakan Maumu Kau Yang selalu
    Lirik Lagu Dear Nathan (This Is For You) – Ashira
    Lirik Lagu Dear Nathan (This Is For

    Leave a reply "Ora Minggir Tabrak – Kill The DJ X Libertaria"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!