web log free

Ora Minggir Tabrak – Kill The DJ X Libertaria

In Lagu
banner 728x90

Nggir Ra Minggir TabrakMijil-tuwuh, urip-urup, muksa-patiEsuk-awan, surup-sirep, rina-wengiSaiki, neng kene, ngene, dilakoniSemeleh, kudu gelem, lan nggelemiWiji wutuh, wutah pecah, pecah tuwuh, wiji manehLaku, lakon, dilakoni kanthi semelehObah mamah, mingset nggeget, nyikut nggrawut, ngglethak penakNggir ra minggir tabrak wong urip kudhu tumindakSeconds, minutes, hours, to a dayBorn to life, getting old, die anywayTime never stops, the […]

Incoming search terms:

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Kecantol Sonny Josz
    Lirik lagu ASLI: Iki jaman jaman kemajuan
    Lirik Lagu Bakul Jamu Sonny Josz & NN
    Bakul Jamu Vokal: Sonny Josz & NN
    Lirik Lagu Menyan Jepang Sonny Josz
    Menyan Jepang Sonny Josz Lirik lagu jawa

    Leave a reply "Ora Minggir Tabrak – Kill The DJ X Libertaria"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!