web log free

Ora Minggir Tabrak – Kill The DJ X Libertaria

In Lagu

Nggir Ra Minggir TabrakMijil-tuwuh, urip-urup, muksa-patiEsuk-awan, surup-sirep, rina-wengiSaiki, neng kene, ngene, dilakoniSemeleh, kudu gelem, lan nggelemiWiji wutuh, wutah pecah, pecah tuwuh, wiji manehLaku, lakon, dilakoni kanthi semelehObah mamah, mingset nggeget, nyikut nggrawut, ngglethak penakNggir ra minggir tabrak wong urip kudhu tumindakSeconds, minutes, hours, to a dayBorn to life, getting old, die anywayTime never stops, the […]

Incoming search terms:

author
Author: 
    Lirik Lagu Clbk Via Vallen
    clbk via vallen lirik lagu: Via vallen
    Lirik Lagu Lagu Cinta – Asmara
    Lirik Lagu Lagu Cinta – Asmara
    Lirik Lagu Lagu Cinta Di atas perit
    Lirik Lagu Lagu Cinta – Asmara
    Lirik Lagu Lagu Cinta – Asmara
    Lirik Lagu Lagu Cinta Di atas perit

    Leave a reply "Ora Minggir Tabrak – Kill The DJ X Libertaria"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!