web log free

Ora Minggir Tabrak – Kill The DJ X Libertaria

In Lagu
banner 728x90

Nggir Ra Minggir TabrakMijil-tuwuh, urip-urup, muksa-patiEsuk-awan, surup-sirep, rina-wengiSaiki, neng kene, ngene, dilakoniSemeleh, kudu gelem, lan nggelemiWiji wutuh, wutah pecah, pecah tuwuh, wiji manehLaku, lakon, dilakoni kanthi semelehObah mamah, mingset nggeget, nyikut nggrawut, ngglethak penakNggir ra minggir tabrak wong urip kudhu tumindakSeconds, minutes, hours, to a dayBorn to life, getting old, die anywayTime never stops, the […]

Incoming search terms:

banner 728x90
author
Author: 
    Lirik Lagu Mytha Lestari – Andai Aku Dia
    Lirik Lagu “Andai Aku Dia” dari Mytha
    Lirik Lagu Brian KP Feat. Asteriska – Sampai Kau Kembali
    Lirik Lagu “Sampai Kau Kembali” dari Brian
    Lirik Lagu Radha – Jab Harry Met Sejal | Shahrukh Khan, Anushka Sharma
    Lirik Lagu “Radha” dari Sunidhi Chauhan, Shahid
    Lirik Lagu Ngempet Roso – Aldi Embrian
    Lirik Lagu “Ngempet Roso” dari Aldi Embrian.

    Leave a reply "Ora Minggir Tabrak – Kill The DJ X Libertaria"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!