web log free

Lirik Lagu Manuk Dadali

In M
Lirik Lagu Manuk Dadali

Lirik Lagu Manuk Dadali

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Sukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk
Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
Gandang jeung pertentang taya bandingannana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan kasieun leber wawanenna

chorus
Manuk Dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti Indonesia Jaya
Manuk Dadali pangkakon carana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna Bangsa di Nagara Indonesia

Cipt. Sambas Mangundikarta

Incoming search terms:

Tags: #Lirik Lagu Manuk Dadali

author
Author: 
    Lіrіk Lаgu Mаudу Aуundа – Aku аtаu Tеmаnmu
    Lіrіk Lаgu Mаudу Aуundа – Aku аtаu Tеmаnmu
    Lіrіk Lаgu Mаudу Aуundа – Aku аtаu
    Lirik Lagu Sahabat Jadi Cinta – Mike Mohede
    Lirik Lagu Sahabat Jadi Cinta – Mike Mohede
    Bulаn tеrdаmраr dіреlаtаrаn Hаtі уаng tеmаrаng Mаtаmu
    Lirik Lagu Like I’m Gonna Lose You Dari Meghan Trainor Dan John Legend
    Lirik Lagu Like I’m Gonna Lose You Dari Meghan Trainor Dan John Legend
    Penyanyi asal Amerika Serikat Meghan Elizabeth Trainor

    Leave a reply "Lirik Lagu Manuk Dadali"

    Must read×

    Top
    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!